Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Wie is Siccard Juwelen?

Al meer dan 15 jaar levert Siccard Juwelen kwaliteitsproducten aan de consument. Elke keer weer proberen wij de collecties in onze winkel zorgvuldig uit te selecteren en onze klanten te verrassen met de laatste nieuwigheden. Bent u op zoek naar een horloge voor elke dag of een juweel waarmee u wilt schitteren op dat ene feest? Dan kunt u bij ons terecht voor een uitgebreid aanbod waarbij we u helpen in uw zoektocht naar het perfecte horloge of juweel!

Om al deze producten ook beschikbaar te kunnen stellen voor geheel België, hebben we besloten om onze webshop siccard.jewellers-online.be te openen. Wij hopen dat u even de tijd neemt om rustig door al onze categorieën en aanverwante producten te bladeren.

Alle aangeboden artikelen via onze webshop vallen onder de algemene voorwaarden van Siccard Juwelen betreffende garantie en service-na-verkoop.
Indien u meer informatie wenst over een bepaald artikel, kan u ons bereiken op het nummer 0476 27 47 24 of via mail juweliersiccard@skynet.be.

Uiteraard bent u ook steeds welkom in onze fysieke winkel, gelegen te Nieuwstraat 6 in Merchtem, om onze producten te komen bekijken of om uw bestelling af te halen (openingsuren zie contact).

Wij wensen u veel winkelplezier,

Karina
Zaakvoerder Siccard Juwelen